Geopend maandag t/m zaterdag van

10:00 tot 20:00 uur

Wij zijn nummer 1

Wij zijn de enige winkel in het land met een twee fulltime monteurs die gebruikte fietsen restaureren en repareren en die op elk moment beschikbaar zijn voor de klantent. Alleen de beste fietsen uit Nederland en soms zelfs andere Europese landen worden geselecteerd voor reparatie. Ze beschikken over officieel geverifieerde documenten en certificering, waardoor Facebike zich ook onderscheidt van anderen.

Kwaliteit

De kwaliteit en snelheid van het werk overtreft die van onze concurrenten vele malen, en de grote productiewerkplaats beschikt over goed gereedschap, zodat u er zeker van kunt zijn dat we al het nodige zullen doen voor kwalitatief hoogstaand en nauwkeurig werk.

Ervaring

Het aantal jaarlijks vernieuwde fietsen is ook een record en onverslaanbaar voor onze concurrenten, waardoor we een constante up-to-date beschikbaarheid van meer dan 500 fietsen hebben, en dat zonder rekening te houden met nieuwe fietsen. U kunt er dus zeker van zijn dat wij hebben wat u nodig heeft.

Snelheid

Het grote aantal medewerkers stelt ons ook in staat om de snelste en meest productieve fietsreparatieservice voor klanten te hebben tegen redelijke prijzen. Wij staan klaar om ons aan te passen aan de gewenste werkvoorwaarden van de opdrachtgever, ongeacht de complexiteit, omstandigheden of benodigde tools.

Wij repareren elke fiets

Naar de werkplaats